Kultura

Umělci oživují město Haifa

Česká společnost přátel Izraele Haifa01-976x780 Umělci oživují město Haifa Kultura

Umění oživuje město: Pět umělců maluje úžasné nástěnné malby v městských centrech Haify a vlévá městu živé barvy a vitalitu. Podívejte se na úchvatné obrazy.

Vdechnutí nového života starým obchodním centrům v Haifě: Pět umělců z haifské umělecké skupiny SIRA bylo osloveno, aby malovali na zdi městských center po celém městě.

O pozoruhodném výsledku se nyní můžete přesvědčit prostřednictvím úchvatné výstavy nástěnných maleb vystavených na třech významných místech Haify: v budově bývalého kina “Nof” ve čtvrti Shprintzak, v obchodním centru ve čtvrti Shprintzak a v obchodním centru ve čtvrti Danya.

Tito umělci se zhostili úkolu vizuálně ztvárnit koncept „setkávání vrstev“: sbližování minulosti a přítomnosti a rozmanitých kultur a jedinečných zkušeností, které se v Haifě odehrávají. Cílem bylo vytvořit pouliční výstavu, která by těmto centrům vdechla život, zlepšila jejich atmosféru a zkrášlila celé okolí. Prohlédněte si na chvíli snímky.

Česká společnost přátel Izraele Haifa01 Umělci oživují město Haifa Kultura

Pět umělců ze společnosti SIRA – Or Bar-El, Kotkit, Zivink, Igalski a Erezoo – během téměř dvou týdnů pilně malovalo úchvatné nástěnné malby v rámci projektu “DiNG – Umění přichází”, za kterým stojí město Haifa a Yafe Nof.

Česká společnost přátel Izraele Haifa01-833x1024 Umělci oživují město Haifa Kultura
Česká společnost přátel Izraele Haifa02 Umělci oživují město Haifa Kultura

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *